KANG SANG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 774 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kang Sang. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 20:02 bezorging duurde bijna 2 uur. babi panghang was verbrand, en de koe lu yuk proefde muf, alsof het al heel lang ergens stond.
27 mei 2024 om 20:43 Het eten zelf was prima, goede smaak en ruime porties. Vriendelijke bezorger. Helaas was de vegetarische nassi vervangen door witte rijst maar verder was de maaltijd volgens bestelling.
20 mei 2024 om 23:12 Ik ben ontzettend tevreden!! Heerlijk eten. Mwer dan genoeg!!! Heel snel, heel netjes bezorgd door een lieve mevrouw. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!!
17 mei 2024 om 22:06 Viel me zwaar tegen.Gado-Gado was niet compleet, Lleen taugé
3 mei 2024 om 19:21 Heerlijk eten komen snel weer terug
30 apr 2024 om 23:05 Eten was goed en mooie hoeveelheden. Bezorging was snel en vriendelijk
25 apr 2024 om 20:43 Lekker gegeten weer
25 apr 2024 om 6:45 Wij zijn altijd heel tevreden, maar deze keer was het echt niet lekker. Taaj vlees en de saus was ook niet goed
23 apr 2024 om 21:46 - Dank jullie wel voor het lekkere eten - Bezorgingstijd boven verwachten Mvg, Don
19 apr 2024 om 19:36 Heerlijk en warm en een heel vriendelijke bezorger
18 apr 2024 om 21:37 Lekker eten en lekker op tijd!
12 apr 2024 om 7:37 Bezorgtijd was acceptabel, in die zin dit is de tijd die nodig is als iets vers bereid wordt. Het eten was helaas niet vers..opgebakken en te gaar. Nooit doe ik dit en nu weet ik waarom ik dit nooit meer ga doen. Zonde van mijn geld