KANG SANG

KANG SANG Geniet van de Aziatische keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 390 beoordelingen
16 apr 2021 om 21:29 was weer top en omdat de patat vorige keer slap en niet gaar was deze keer een loempia extra gekregen
13 apr 2021 om 20:04 Was perfect
12 apr 2021 om 17:18 Lekker gegeten, Bedankt. Volgende keer weer.
12 apr 2021 om 9:59 Niet verwacht gezien de reviews, maar ik heb mijn eten moeten weggooien. Het vlees was 'zurig' en leek bedorven, frituur hapjes vet en niet gaar. Het was echt niet lekker. Er zijn veel betere Chinese restaurants in Amersfoort. Zeer jammer dit!
1 apr 2021 om 21:00 Super tevreden! Heel lekker eten en de rijsttafel is altijd super uitgebreid. Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgeschreven, en toen ik belde was het allemaal geen probleem. Super optijd. Echt top!
29 mrt 2021 om 22:09 dit keer vier sterren voor het eten want de patat was deze keer slap maar de rest was weer top zoals altijd
27 mrt 2021 om 18:37 Warm en lekker (vooral het rundvlees) en snel, precies zoals was aangegeven! Blijf hier terug komen
26 mrt 2021 om 19:55 Friet was lekker krokant, de hoeveelheid was goed, warm geleverd, goed verpakt en een verrassing van het huis. Kang Sang is ook niet duur en heeft veel keuzes. Bedankt Kang Sang, wij hebben heerlijk gegeten. Tot ziens
16 mrt 2021 om 12:44 Op afgesproken tijd geleverd
7 mrt 2021 om 22:21 Het eten was goed en lekker
3 mrt 2021 om 21:17 Bestelling binnen 30min bezorgd. Het eten was helaas niet lekker. Alles had een rare smaak waardoor we het niet op hebben gegeten.
28 feb 2021 om 18:38 was weer perfect net als altijd