KANG SANG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 625 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kang Sang. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 23:05 We hebben weer heerlijk gegeten. Vooral de he chu kai was deze keer uitstekend. Ga zo door!
21 jan 2023 om 19:23 Dit keer was het niet wat ik gewend was normaal goed maar dit keer was het veel minder de smaak geen kip te zien en banaan koud en mini loempia's ook koud jammer deze keer
20 jan 2023 om 19:07 was allemaal weer lekker en lekker veel zoals altijd dus zeker aan te raden gewoon doen
20 jan 2023 om 18:56 Mooi op tijd bezorgd en was erg lekker
19 jan 2023 om 11:53 Verkeerde gerecht gekregen mini loempias ipv pangsit. En 20 min te laat geen communicatie hierover ontvangen kwamen gelukkig wel snel toen ik ze belde dat ik wachtte. Prijs kwaliteit erg goed en aardige mensen hoop volgende keer een betere ervaring
17 jan 2023 om 20:02 Heerlijk! Bedankt voor de kroepoek.
16 jan 2023 om 20:02 Geen opmerkingen.
13 jan 2023 om 19:17 Bezorging zou 40 minuten duren maar dit werd 80 minuten zonder communicatie. Keuzemenu met 3 gerechten gekozen. De nasi was prima en de babi pangang ook. De foe yong hai kip viel erg tegen, smaakloze saus. De kipfilet in oestersaus was vooral zout.
8 jan 2023 om 19:24 Boven verwachting .
7 jan 2023 om 22:11 het is weer heerlijk lekker veel daar heb ik de volgende dag ook nog genoeg aan dus zeker blijven bestellen
6 jan 2023 om 21:52 Snel, heet, smakelijk (en veel). Aanrader
4 jan 2023 om 13:59 Hele goede tent met een hele vriendelijke bezorgster! Goede porties altijd en de kwaliteit is dikke prima!